Dyntell Pick to Light

Okosmegoldás a raktározásban

A termelékenységet és annak mérését, mely alapvető fontosságú egy hatékony és sikeres vállalat kiépítésében, igyekszünk a fizikai térben is megvalósítani a Dyntell-nél, ennek fontos mérföldköve a Pick to Light megoldásunk. Ha az Ön cége rendelkezik raktárakkal, pontosan tudja, mennyi holt időt jelent dolgozói számára a tájékozódás, önellenőrzés és adminisztráció. A Dyntell Pick to Light megoldása gyorsan megtérülő befektetés az ilyen problémák kezelésére és a termelékenység drasztikus növelésére.

A Pick to Light rendszer fényvezérelt logisztikai gyűjtő berendezések hálózata, amik a polcokra felszerelve jól láthatóan jelzik központi jel alapján, hogy a dolgozónak miből, honnan és pontosan mennyit kell szednie. Az interfész rugalmas, papírmentes és adatalapú megoldást biztosít a raktárak számára, miközben minimálisra csökkenti a hibás szedésekből adódó adminisztratív káoszt.

Gyors beüzemelés és betanítás

A Pick to Light (fényvezérelt raktározás) egyik nagy előnye, hogy nincs szükség hosszú betanulási időre az alkalmazásához. Amíg az elavult rendszerekben az új dolgozók napokat, akár heteket tölthetnek a raktározási rendszerek, helyek megismerésével, addig a pick to lighttal felszerelt tárolók között gyakorlatilag azonnal el tud bárki igazodni, miközben a rendszer beüzemelése, karbantartása vagy átszervezése is rugalmasan megoldható. Ezzel nemcsak időt nyer a cége, hanem a minőséget is belekódolja a munkába.

Folyamatos monitorozás

A minőség kódolását említettem, hiszen a pick to light rendszerrel növekszik a hatékonyság, miközben csökken a hibaarány. Emellett az ERP-be vagy BI-ba bekötés után azonnal közvetlen ellenőrzés alá kerül minden, ami a raktárban történik, ezáltal mérhetővé és tervezhetővé válik a teljes munkafolyamat. A megszokott papír alapú adminisztrációval szemben a rendszer közel automatikus, azonnali és észrevétlen.

Hatékony és környezetbarát

A hatékonyság növelésével Önnek drasztikusan kevesebb munkaórára lesz szüksége, hogy fenntartsa az eddigi munkavolument, miközben a hibázási arány meredeken csökken majd. A papír alapú adminisztráció elhagyásával szintén időt és energiát spórol meg, nem mellékesen pedig környezetbarátabbá teheti a raktár működését.

A Pick to Light rendszer komoly lépés az Ipar 4.0 felé, ezt az anyagi elköteleződést viszont azonnal érezni fogja, amint megérkeznek az első termelékenységi adatok.

Amennyiben úgy gondolja a fentiek alapján, hogy a Dyntell fényvezérelt raktározási megoldása az Ön cége számára is nagy segítséget jelentene, vegye fel a kapcsolatot a Dyntell szakértő kollégáival:

Support részlegünk elérhetőségei
Email: [email protected]
Telefon: +36 (70) 623-6663