Élelmiszeripari energiamenedzsment - online kerekasztal

Hogyan csökkentse az energiaköltségét, optimalizálja a kiadásait és generáljon bevételt jelenlegi költségeiből a legmodernebb digitális megoldásokkal?

Csökkentse és tegye kiszámíthatóvá a kiadásait, keressen az energián

Az élelmiszeriparban az energia jelenti az egyik legnagyobb költségtétel, különösen azoknál a vállalkozásoknál, ahol jelentős hűtő- ill. fagyasztó-kapacitás van. 

Ennek a költségelemnek az optimalizálására nyílik lehetőség a júniusban induló élelmiszeripari pályázatok keretében.

Az online kerekasztalon megmutatjuk, milyen lehetőségei lesznek a kiadások csökkentésére és tervezhetővé tételére, továbbá, hogy az energia hogyan jelenhet meg bevételi oldalon is vállalatánál.

Miről fog szólni az online kerekasztal?

Tervezhetőség: Bemutatjuk, hogy egy hűtőkapacitással rendelkező vállalat hogyan tudja csökkenteni és kiszámíthatóvá tenni az energiaköltségeit, és hogyan tud a költségsorból bevételt realizálni.

Napelemek: Az online kerekasztalon szó lesz a napelemtermelés optimalizációjáról, és arról is, hogy hogyan tudják akár negatív áron vásárolni az áramot a vállalatok.

Szoftver- és épületautomatizálás: Megmutatjuk, hogy milyen automatizálási és szoftveres fejlesztések szükségesek mindehhez, továbbá azt is, hogy mindezt hogyan támogatják a júniusban induló élelmiszeripari pályázatok.

Tegye fel a kérdéseit közvetlenül a MAVIR Zrt.-nek

Fontos információ, hogy a webináron bemutatkozik a szabályozói oldal is. Kerekasztal beszélgetésünkhöz csatlakozik a MAVIR Zrt. is, hogy bemutassa a várható piaci trendeket és a jelenlegi szabályozási kihívásokat.

Előadók

Batta Gergő, MAVIR Zrt. Operatív vezérigazgató-helyettes

  • szabályozási kérdések, piaci trendek

Tóth Ádám, European Conformity Check Kft. ügyvezető

  • Pályázatírás

Sági Béla, Flexenergo Kft. ügyvezető

  • Energiaoptimalizálás, költségmegtakarítási lehetőségek

Lukács László, LSATech Kft. projektvezető mérnök

  • Épületgépészeti automatizálás

Salga Péter, Dyntell Magyarország Kft. Ügyvezető

  • Energiamenedzsment szoftver és ERP

Kiknek ajánljuk a részvételt?

Az online kerekasztalt elsősorban olyan  500 mFt árbevétel feletti élelmiszeripari vállalatok figyelmébe ajánljuk, amelyek jelentős hűtőkapacitással rendelkeznek, és optimalizálni szeretnék a kapcsolódó kiadásaikat. 

A részvételt kifejezetten: felsővezetők, tulajdonosok és döntéshozók számára javasoljuk.

Szervezők

Az online kerekasztal beszélgetés a Flexenergo Kft. és a Dyntell Magyarország Kft. közös szervezésében kerül megrendezésre.

Helyszín

Csatlakozzon hozzánk online, Google Meet-en keresztül.

Időpont

2024. június  05. 14:00 – 15:00

Regisztráció