ÖNKÖLTSÉGSZÁMÍTÁS WEBINÁRIUM

Miről fog szólni a webinárium?

Egy stabil cég alapja a stabil profit, amely az önköltség pontos ismerete mellett tud csak növekedni. Minél összetettebb egy gyártási vagy szolgáltatási folyamat, annál több tényező befolyásolhatja egy termék bekerülési költségét, így ezzel arányosan növekszik a valós idejű önköltség kiszámításának a komplexitása is. 

A webináriumon olyan önköltségszámítási modelleket és módszereket fogunk bemutatni, amelyek segítségével minden eddiginél pontosabban lekövetheti az önköltséget, megzabolázhatja az Excel-táblák erdejében megbúvó adatokat, és rábukkanhat a nyereségét visszafogó rejtett költségekre.

Ezért olyan fontos Önnek az önköltségszámítás

Amennyiben adott egy jól kiszámolt önköltségi ár, akkor lehetőségek tárháza nyílik meg az eredmények további felhasználására:

  1. Vizsgálhatjuk a vevőnként keletkezett hasznot vagy akár nyereséget, figyelembe véve, hogy maga a vevő, vagy a vevő megtartása mennyi plusz költséget jelent nekünk.
  2. Pontosan be tudjuk lőni a termék árát, akár vevőnként külön-külön.
  3. Végezhetünk gyártásoptimalizálást, kiderülhet, hogy a gép, amin gyártunk lényegesen megnöveli a termékünk árát, és ezért nem vagyunk kellően versenyképesek.
  4. A nyereségmaximalizálás érdekében figyelembe vehetjük az eredményeket a termék ára vagy termék portfólió összeállításánál.

Kiknek ajánljuk a részvételt?

A webináriumot elsősorban 500 mFt éves árbevétel feletti cégek cégvezetőinek, döntéshozóinak, illetve pénzügyi- vagy kontrolling vezetőinek ajánljuk.

Kifejezetten ajánljuk a részvételt gyártó, kereskedő és szolgáltató vállalatok számára, továbbá azon cégeknek is, amelyeknek jogszabály is előírja az önköltségszámítási szabályzat meglétét.

Időpontok

  1. május 3. 14:00 – 15:00

Előadók

Tar Péter
Üzletfejlesztési igazgató

Rózsa István
Üzleti intelligencia tanácsadó

Hely

Online, Google Meet-en keresztül

Regisztráció

A webinárium díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
Kérjük, regisztráljon az űrlap kitöltésével.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásunkon.

A regisztráció lezárult.