Tervezés - üzleti intelligenciával webinárium

Tervek, célszámok, tényadatok - miről fog szólni a webinárium?

2020-tól a többedik olyan gazdasági változást éljük meg, amelyek megindító okait korábban nem tartottuk reálisnak – ezáltal tervezni sem tudtunk velük. Az első Covid19 hullám okozta ellátási lánc krízis, a 2022-ben kitört orosz-ukrán háború okozta humán, energia és gazdasági krízis és a 2023-as rekord infláció során mindannyian megtapasztalhattuk, ahogy a hagyományos üzleti tervek kártyavárként borulnak össze, kényszerítve ezzel a felsővezetőket a rugalmasság és az újratervezés irányába.

Riasztások, önköltség, adatvizualizáció

Csak három előny, ami elérhető akkor, amikor a tervezés BI segítségével történik, nem pedig különböző táblázatkezelőkben. A lista ennél sokkal hosszabb természetesen, ezekre részletesen ki fogunk térni a Dyntell BI tervezés modul bemutatásakor a webináriumon. Összességében elmondható, hogy egy olyan BI tervezési eszközt alkottunk meg és fogunk bemutatni, amely képes kezelni az összetett tervezési feladatokat, kezdve az önköltségszámítástól, az ajánlott fogyasztói ár meghatározásáig és a pontos profit tervekig.

Kiknek ajánljuk a részvételt?

A webináriumot azoknak a gazdasági- pénzügyi- és kontrolling vezetőknek, illetve felsővezetőknek ajánljuk, akik szeretnék fejleszteni a vállalatuk tervezési mechanizmusait, mert felismerték, hogy napjainkban dinamikusabban, pontosabban és gyorsabban kell tervezni (és újratervezni) mint a korábbi gazdasági időszakokban. Azokat a felsővezetőket is várjuk, akik már felismerték, hogy a gyors tervezés valós versenyelőny a konkurensekkel szemben, ezért élni szeretnének ezzel a versenyelőnnyel.

Előadók

Rózsa István

Üzleti intelligencia tanácsadó

Tar Péter

Üzletfejlesztési igazgató

Időpont

2024. június 18. 14:00 – 15:00

Helyszín

Online, Google Meet-en keresztül

Regisztráció

A webinárium díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljon az űrlap kitöltésével.

Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásunkon.