Raktármenedzsment okoseszközön a Dyntell megoldásával

A Dyntell innovatív megoldásai közül a raktár- és készletmenedzsment fejlesztésére szolgál mai hírlevelünk tárgya, a WMS modul (WMS – Warehouse Management System), melyet partnereink igényei és visszajelzései alapján fejlesztettünk ki. Megoldásunk a raktármenedzsmentet teszi egyszerűbbé, átláthatóbbá és kézzelfoghatóvá, miközben csökkenti az adminisztrációs terheket és növeli a vevői elégedettséget a pontosabb kiszállításnak köszönhetően.

Leltár a tenyerében

A WMS tervezésénél a legfontosabb szempontok a rugalmasság és az intuíció voltak, így a rendszerünket webes alapra építettük, ezáltal nem igényel telepítést, és gyakorlatilag bármilyen Windows-os vagy Androidos rendszeren kényelmesen használható. Így Ön nem lesz helyhez kötve a WMS-en át intézett raktári feladatok közben sem, hiszen mobilon vagy egy erre a célra szánt tableten, a raktárát járva egyszerűen menedzselheti árucikkeit, vagy elláthatja a dolgozóit a gyártásjelentéshez szükséges eszközzel.

Vonalkódos és képi alapú termékfelismerés

Megoldásunk alapvetően vonalkódos rendszert alkalmaz, így bevételezésnél azonnal, a WMS-en át kiállíthatja azt a vonalkódot, ami alapján aztán a későbbiekben intézheti a cikk vagy sarzs leltárazását. Ugyanígy a vonalkódot beolvasva történhet a kitárolás is, ami partnereink tapasztalatai alapján jelentősen csökkenti a hibás teljesítés miatti ügyfélelégedetlenséget. Rendszerünk rugalmasságának köszönhetően vonalkód helyett akár képek alapján is be lehet azonosítani a cikkeket, így olyan költséghatékony eszköz is alkalmassá válik a WMS-en zajló adminisztráció lebonyolítására, ami nem képes a vonalkódleolvasásra.

WMS és az Ipar 4.0

Megoldásainkat egy nagy rendszerben képzeljük el, ezért a WMS kialakításánál is fontos volt, hogy közvetlenül kapcsolódjon a Dyntell ERP-hez, ahonnan aztán az adatok könnyen hozzáférhetők lesznek az Ön számára, ha pedig rendelkezik üzleti intelligencia megoldással is, a BI-ba küldött adatok a hatékonyság fejlesztésére vagy akár a pozitív vagy negatív folyamatok, korrelációk felismerésére és kihasználására is alkalmasak lesznek. A WMS legnagyobb előnye azonban, hogy hasznosságának csak az Ön képzelete szab határt: a WMS-t a mai napig partnereink visszajelzései és igényei alapján alakítjuk, számos fejlesztés valósult már meg az utóbbi években ilyen módon, amik ma már mind a funkció részét képezik.

Tetszett a hír? Ossza meg másokkal is!