Kereskedelem

Kereskedelem

Raktárkezelés

Raktárkezelés

Korlátlan számú raktár kezelése, több telephelyen, más országokban is. Kezeli a bizományos értékesítést, a göngyöleg értéket és mennyiséget. A megfelelő bizonylati struktúra kialakításával a raktári munka gyorsulhat, és több információval rendelkezhet a készletről, mint eddig bármikor. A készletnyilvántartás összeköttetésben van az ERP többi moduljával (könyvelés, webshop, pénzügy, értékesítés, mobil PDA rendszer stb.), így helytől függetlenül minden részleg valós időben látja a megfelelő információkat.

Sarzs kezelést biztosít a termékek megfelelő egyedi utánkövetése érdekében.

Bármilyen azonosító eszköz illeszthető: vonalkód, datamatrix, RFID, QR kód stb.

Képes kezelni a különböző dimenziójú termékeket, mértékegység átváltást, így akár több mértékegységben is képes a rendszer nyilvántartani az árut.

A bizományos készletkezelés utólagos vagy azonnali lejelentéssel is egyaránt megoldható a rendszerben. Az egyik legkényesebb ponton a készletérték elszámolás kapcsán megoldásunk lehetővé teszi, hogy rugalmas keretek közt, minden törvényi előírásnak megfeleljen a készletérték elszámolás.

Webshop integráció

Webshop integráció

A webshop közvetlenül a rendszer törzsadataiból nyeri ki a fontos információkat, ezáltal gyorsul az adminisztráció, minimálisra csökken a gépelési és adminisztrációs hiba. A webshop termékek karbantartása nem igényel dupla adminisztrációt, valamint az ügyviteli folyamatok egy “láncra fűzésével” átláthatóvá válik a kereskedelem az online térben is. A webáruház funkciói kiegészülnek az ERP tudásával, így a webshop messze lekörözi a dobozos megoldásokat. Support munkatársaink magyar nyelven segítik a napi munkát.

Az integráltság előnye, hogy a számlázás, a készletkezelés, a pénzügy és a kimutatások is elérhetők az ERP rendszerből, melyek a “sziget” megoldásokhoz képest hatékonyabbá teszik a cég működését. SEO szolgáltatásunknak köszönhetően a webáruháza nemcsak modern lesz, hanem valódi bevételt is képes termelni a cégének.

Termékdíj

Termékdíj

A törzsadatok paraméterezése során kerül kialakításra egy termékdíj törzs, mely segíti a felhasználót a különböző termékdíj esetek megfelelő kezelésében. Megfelel a hatályos termékdíjra vonatkozó jogszabályi környezetnek. Paraméterezhető a cég tevékenységének és termékdíj bevallási kötelezettségeinek megfelelően. Amennyiben külső céget vesznek igénybe a termékdíj bevalláshoz, jó választás ez a funkció, mivel ezzel nagyon gyorsan és korrektül kerülnek be a bevallások a hatóságokhoz.

Jutalékkezelés

Jutalékkezelés

A rendszer a benne lévő származtatott adatok alapján képes kiszámolni az értékesítők jutalékát, legyen az bármilyen komplex. A jutalék elszámolás alapja lehet árrés, forgalom, származtatott adat az előző évek adataihoz képest stb. Az értékesítő vagy a viszonteladó partner jogosultságtól függően láthatja a rendszerbe bekerült adatokat, illetve a cég filozófiájától függően a lehetőség adott ennek tiltására is.

Amennyiben a viszonteladói ár- és jutalékkezelés egy ügyviteli rendszeren belül történik, úgy az adatok valós időben, egyidejűleg lesznek láthatók. Ennek egyik módja, hogy a viszonteladói hálózat minimum a Dyntell számlázó és készletkezelő programját használja. Így minden partner összeköttetésbe kerül a központtal, ahonnan látni lehet a készlet és a számlázási információkat, elemezni lehet azokat, majd döntéseket lehet hozni.

Árajánlat készítés

Árajánlat készítés

Legyen szó bonyolult vagy egyszerű és gyors árajánlat készítéséről, megfelelő definiálás után a rendszer bizonylati sorába beilleszthető. Az ajánlat készítése során előkalkuláció készül a várható jövedelmezőségről. Az ajánlatadó látja a cikk fontos tulajdonságait, szállítási és egyéb információt, így jogosult lehet arra, hogy eltérítse a rendszer által kínált értékesítési árakat, melyeket az árjegyzék generál. Az árajánlathoz bármilyen sablon társítható, továbbá tetszőleges dokumentum csatolható. A Dyntell ERP rendszerből email-ben kiküldhető és nyomonkövethető az ajánlat, elfogadás esetén a további életútja is átláthatóvá válik.

Az elfogadott ajánlatot követően automatikusan elkészülhet a szállítólevél, aszámla, a raktári kivét és akár a szerződés is, ezáltal is gyorsítani tudjuk az adminisztrációt. Minden egy helyen követhető, ráadásul nem igényel “egy kapus” rendszert, hiszen a projekt modul használatával bármilyen hasonló poszton dolgozó munkatárs követni tudja a megrendelést az egyes események mentén.

Mobil értékesítők támogatása

Mobil értékesítők támogatása

A terepen lévő értékesítők okostelefonjukról pár gombnyomással el tudják érni a készletet, a vevő törzset, számlázhatnak, vagy akár új ügyfelet is felvihetnek a rendszerbe. Megoldásunk a mobil képviseleti formát tökéletesen támogatja minimális beruházás mellett. A mobil platform egy adatbázison dolgozik a Dyntell ERP rendszerrel, így az adatok valós időben használhatók fel. Az alkalmazások mobil és tablet platformon is képesek futni. A keretrendszer a Megbízó részére testreszabható, így csak azokkal a funkciókkal szereljük fel, melyek a produktív munkát segítik.

A mobil rendszer akár külső csapat számára is kiadható, felügyelhető. Az adatbeviteli eszköz technikai adottságaitól függően lehet vonalkód, QR kód vagy akár RFID-NFC azonosítást is alkalmazni a gyorsabb és pontosabb rögzítés érdekében.

Vezetői műszerfal

Vezetői műszerfal

A “kedvenc” napi/heti kimutatások mobil eszközről bárhonnan, bármikor valós időben megtekinthetők, sőt akár bizonylat szintig le is fúrhat a felhasználó az információk mentén. A felhasználók külön-külön láthatják a számukra fontos információkat. Legyen szó a gyártásról, kereskedelemről, pénzügyről vagy ügyvezetésről, az információk akár valós időben is rendelkezésre állhatnak a választott területről, ezzel meggyorsul a döntéshozatal, valamint racionalizálódik a napi működés, hiszen a napi riportolások nagy részét a rendszer tartalmazza.

Pénztárgépillesztés

Pénztárgépillesztés

Az online pénztárgépek korában megvan a lehetőség arra, hogy a bizonylatok automatikusan átkerüljenek az ügyvitelbe, így a készlet és pénzügyi információk is online elérhetővé válnak. Ez a funkció piaci előnyt és okosabb készletgazdálkodást tesz lehetővé bolthálózatok esetén, ráadásul nem igényel dupla adatbevitelt egy számla kiállítása, ennek hatására a boltok kiszolgálása gyorsabbá válik, és ezzel párhuzamosan nő a vevői elégedettség is.

Árrés és fedezet követés

Árrés és fedezet követés

Cikkenként, cikkcsoportonként, ügyfelenként, értékesítőnként, telephelyenként stb. képes megmutatni a rendszer, hogy éppen hogy áll a fedezet és az árrés valós időben. Akár azt is kiszámolhatja egy ajánlatadás során, hogy milyen távolságokba mekkora mennyiségben éri meg forgalmazni. Ezen felül a felosztható költségek kezelése sem okoz problémát a rendszer számára. A Dyntell.BI rendszerünk segítségével szabadon tervezhet a “mi lenne, ha” lehetőségekkel. Képes lehet a különböző paraméterek mozgásával jövőbeli fedezetet és árrést becsülni a szállítói árak, adók és egyéb környezeti változások szimulációja kapcsán.

Pénzügyi kontrolling

Pénzügyi kontrolling

A fő gazdasági tevékenység fontos támogató eleme a megfelelő pénzügy. A kereskedelmi cégekre szabott pénzügyi kimutatások segítségével nemcsak a jelen helyzetet tudja kontrollálni, hanem előre is képes tervezni. A pénzügyi modul integráltságának köszönhetően valós adatokkal tud dolgozni. Ez az alap forgalmi adatokra, a könyvelési és egyéb származtatott információkra is igaz. A különböző adatkockák összeállításával az egyes osztályok, tevékenységek stb. összefüggéseit is könnyedén tudja vizsgálni. Ezek az összefüggések táblázatos és grafikus nézetben is megjeleníthetők. A dinamikusan változó adatok közt akár lefúrhat a bizonylatok szintjére is, ezzel megalapozva a gyors és modern döntéshozatalt, mely mindig a helyes adatokból indul ki.

Pick To Light

Pick To Light

A Pick to Light rendszerek fényvezérelt logisztikai gyűjtő berendezések, melyek segítenek a rendeléshez vagy a gyártáshoz szükséges elemek összegyűjtésében. A rendszer olyan problémákra ad megoldást mint:

 • Alacsony hatékonyságú raktári alkalmazottak
 • Magas hibaarány a rendelések összekészítésénél
 • Túl magas munkaerő- és rendszer költségek

 

A Dyntell Pick to Light rendszerét úgy terveztük, hogy növelje a dolgozók hatékonyságát, akár 0-ra csökkentse az általuk elkövetett hibák lehetőségét, valamint csökkenteni lehessen a dolgozói létszámot a termelékenység romlása nélkül. A rendszernek rengeteg további előnye van:

 • Több mint 99%-os pontosságra növelés
 • Nagyobb rugalmasság
 • Az új személyzet csupán minimális oktatást igényel
 • Papír nélküli, hatékony működés
 • Óriási hatékonyság, akár egy kezelővel
 • Használatával az adott részleg termelékenysége jelentősen megnő
 • Gyors telepítés és üzembe helyezés

Vevői rendelés sorbaállítás

Vevői rendelés sorbaállítás

A funkció a tervezhetőség szolgálatában áll: az aktuális készlet szint mellett előre kiszámolja a program, hogy mennyi készletünk marad az ügyletek lebonyolítása után. Ezen felül rögtön értesülünk, amint érkezik olyan rendelés, aminek a teljesítéséhez beszerzést kell tervezzünk. A beszerzések alakulása egyben látható, így nem fordulhat elő, hogy rosszul igazoljunk vissza, vagy ne tudjuk előre, mikorra igazolhatunk vissza.
A funkció teljes szabadságot ad a rendelések sorrendje felett is, így egy sürgősebbé vált rendelés beérkeztével egy-két kattintással bármikor újra lehet szervezni azok sorrendjét. Segítségével folyamatos és pontos tájékoztatás küldhető a rendelések állapotáról az ügyfelek részére.

Fuvarszervezés

Fuvarszervezés

Fuvarszervezés modulunk a szállítmányozási tevékenységet támogatja, vagyis segíti a felhasználót a fuvarozás megtervezésében, megszervezésében. Mindehhez a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

 • Fuvarmegbízásokat nyilvántartó form
 • Fuvarmegbízások generálása szerződésekből
 • Saját gépjárműpark esetén kapacitás számítása (amennyiben fuvarozási tevékenységet is ellát)
 • Fuvar okmányok nyomtatása
 • Bizonylatok generálása (kimenő és bejövő áru, valamint szolgáltatás számlák; szállítólevelek; rendelések)
 • Automatikus EKÁER bejelentés Fuvarmegbízásból Szállítólevél generálásakor
 • Ügylet kiértékelése Ügyletkimutatás vagy BI kimutatások segítségével

Bizományos értékesítés

Bizományos értékesítés

Bármely szereplői is legyünk a bizományos értékesítési folyamatnak, nagyon fontos, hogy mindig pontosan el tudjunk számolni partnereinkkel. A megfelelő folyamatok használatával a rendszer biztosítja, hogy megbízóként a jelentett fogyások alapján ismerjük az egyes partnereinknél lévő készleteinket, a fogyásokat tudjuk pótolni és számlázni. Bizományosként nyilván kell tartanunk a megbízóink hozzánk kihelyezett készleteit, és megfelelő időközönként értesítést küldeni a fogyásokról. A rendszer képes egyszerűen elszámoló bizonylatot generálni az általunk értékesített bizományos készletekről, amelyet rögtön tudunk is e-mailben küldeni a partnerünk számára, és biztosítja, hogy amely tételekről már készült elszámoló bizonylat, azok ne kerüljenek bele a következő elszámolásba.

Garanciális visszatartás és részletfizetés

Garanciális visszatartás és részletfizetés

A pénzügyi és számlázó rendszerek sajátossága, hogy a részletekben történő pénzügyi kiegyenlítés, az egy számlához rendelhető több fizetési határidő kezelése legtöbb esetben nem támogatott. Rendszerünk segítségével lehetőség nyílik kimenő és bejövő számlák esetén egyaránt a számlához kapcsolódó részletfizetési feltételek nyilvántartására.

Azon vállalkozások, amelyek olyan tevékenységet folytatnak, ahol a szerződéses feltételek szerint minden részteljesítés számlázáskor a számlájuk csak egy részét egyenlítik ki a fizetési határidőre, és bizonyos garanciális, szavatossági, jólteljesítési és egyéb tetszőleges jogcímen visszatartanak belőle, számíthatnak arra, hogy a rendszerünk használatával lényegesen egyszerűsödik a számlakiállítás, valamint a számla és a visszatartások pénzügyi egyenlegének nyomonkövetése.

A pénzügyi kimutatások (folyószámla, korosított lista, cashflow, stb), valamint a főkönyvi könyvelésünk is fel van készítve a részletfizetés és a visszatartások kezelésére.

DYNTELL SOFTWARE

Szolgáltatáskatalógus

DYNTELL SOFTWARE

Szolgáltatáskatalógus

Kiemelt referenciáink

Kiemelt referenciáink

INGYENES BEMUTATÓ KÉRÉSE

Szakértő kollégánk az ingyenes bemutató keretében felméri az Önök igényeit, megválaszolja a felmerülő kérdéseket. A konzultáció során auditálja a jelenlegi vállalati foyamatokat, és megmutatja, milyen lehetőségek vannak ezek optimalizálására a Dyntell ERP megoldásával.