Sentinel – A Dyntell MI alapú megoldása a személy- és áruvédelemre

A Dyntell Sentinel rendszere, a mesterséges intelligencia alapú kamerakép-elemző megoldásunk olyan problémákra ad választ, amik partnereink tapasztalatai alapján egyre nagyobb gondokat jelentenek az ágazatban. A Sentinel a már kiépített kamerarendszeren át figyel, elemez és riaszt, amikor az Ön által beállított feltételek alapján beavatkozás szükséges, történjen az a munkabiztonság vagy pedig az eszköz- és áruvédelem érdekében, “passzív” módban pedig a modern vállalkozások legfontosabb nyersanyagát, az adatot gyűjti és elemzi.

Vigyázzon az értékeire!
A logisztikában, legyen szó raktárakról, telephelyekről vagy magukról a szállítmányozást végző kamionokról, folyamatosan váratlan és így nagyon nehezen kivédhető nehézségekkel kell megküzdeni. Előbb-utóbb az ágazat minden szereplője találkozik az olyan problémákkal, mint a véletlenül (vagy szándékosan) megrongált áru, illetéktelen behatolók, vagy a szállítmányozásban sajnos egyre gyakrabban előforduló üzemanyaglopás. Jobb a bajra azelőtt felkészülni, hogy az megtörténne, ennek a kulcsa a Sentinel. Rendszerünk kamerakép alapján felismeri az adott területen jogosulatlanul tartózkodó személyeket, majd a megadott módon azonnal riasztást küld, ha illetéktelenek férnek hozzá járművekhez vagy áruhoz. Legyen szó ponyvafelvágásról, vagy akár a pótkocsira felkapaszkodó behatolókról: ha a kamera látja, a Sentinel felismeri és figyelmeztet.

Óvja a dolgozókat is!
Talán ennél is fontosabb az a fajta védelem, amit a valós idejű képelemzésnek köszönhetően tud nyújtani a Sentinel. A rendszer képes arra, hogy felmérje, egy adott területen belül mennyien tartozkódnak, és jelent-e ez bármilyen veszélyt a munkamenet szempontjából. Például beállítható, hogy az előre megadott ki- és berakodási időpontokban a munkát végző targoncán kívül senki ne lehessen a rakodótérben, és amennyiben valaki mégis odatéved, azonnali riasztással hívja fel a rendszer a figyelmet a potenciálisan életveszélyes helyzetre. Ugyanígy az is követhető, hogy egy adott zónában milyen munkavédelmi felszerelés kötelező, s ezt mennyire tartják be az ott dolgozók. A Sentinel sokrétű használata a legjobb biztosíték az üzemi balesetek elkerülésére.

Az adat az új olaj
Az adatvezérelt cégvezetés elveivel összhangban a folyamatos felügyelet, mérés, adattovábbítás és -feldolgozás olyan eszköz az Ön számára, amit könnyen piaci előnyre válthat. Egy cég hétköznapi életében ugyanis a napi munka során is rengeteg mérhető esemény történik, amelynek követése nehéz vagy drága lenne, miközben óriási potencia lapul az így keletkező adatok elemzésében, kiértékelésében, a tanulságok levonásában. Egy üzleti intelligencia rendszerrel összekötött Sentinel erre mind képes, egyszerre adva meg a biztonságot és a jövőállóságot vállalkozásának.

Technológia szabadon
Rendszerünket úgy terveztük, hogy a beüzemelése a lehető legkézenfekvőbben történhessen, ezért nincs szükség semmilyen különleges kamerarendszerre: A Sentinel tökéletesen képes együttműködni a már létező CCTV hálózattal és biztonsági kamerákkal. Ha pedig úgy dönt, szeretné, ha ezek az adatok és elemzések is elkezdjenek dolgozni Önnek, lehetőség van őket egyenesen betölteni egy üzleti intelligencia rendszerbe, mint amilyen a Dyntell Bi is. Az elemzett és összesített adatokból pedig olyan információkat olvashat ki, amikkel növelheti vállalata hatékonyságát és ezzel a bevételét is.

Mindez azonban csak ízelítő abból, amire a Sentinel képes. Honlapunk dedikált szekciójában tovább ismerkedhet a megoldásunkkal, további példákat olvashat arról, ahogy a rendszer védeni tudja a vállalkozása értékeit, és megtudhatja, mely nagyvállalatok használják már ma is eredménnyel a Dyntell megoldását.

Tetszett a hír? Ossza meg másokkal is!