Bemutatkozás

“A magyar emberek okosságával és kreativitásával meghódítjuk a világot.”

Bemutatkozás

“A magyar emberek okosságával és kreativitásával meghódítjuk a világot.”

A Dyntell azon cégek megbízható partnere, akik fejlődésüket tartósan szeretnék megőrizni olyan informatikai és gazdasági támogatás mellett, mely az igényeiket kielégíti és a céljaik elérését támogatja. Vállalatirányítási (ERP) rendszerünk képviseli a magyar “HIGH END” kategóriát. Több száz ügyfelünk itthon és külföldön egyetért abban, hogy a szoftver szakértelem nélkül semmit nem ér. Mi azon dolgozunk a Dyntell-nél, hogy olyan értékes megoldásokat adjunk a partnereink kezébe, amivel elérik céljaikat, és tudnak az üzletre, családra… vagy arra figyelni, ami éppen fontos.

Több mint 100 fő dolgozik azon, hogy technológiában és gazdasági szaktudásban megelőzve másokat, szolgáltatásaink valódi, mérhető előnyt jelenthessenek. Közel félmillió órát töltöttünk eddig az ERP rendszer fejlesztésével, és ezres nagyságrendű csak rendszer bevezetéshez kapcsolódó tanácsadói napon vagyunk túl.

Tapasztalt tanácsadói csapatunk a terepen szerezte meg tudását, “ültek ott”, ahol most Ön. A vállalatirányítási rendszerünk több mint 350 helyen van csatarendben. Nemzetközi tapasztalattal, valamint stabil háttérrel a hátunk mögött biztosan merjük állítani, hogy tudunk Önnek is segíteni.

dyntell team