Nemzetközi elismerések

Nemzetközi elismerések

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő technológiai vállalata a Dyntell, két év alatt három rangos nemzetközi minősítését szereztünk meg a Deloitte leggyorsabban fejlődő technológiai cégeket bemutató szakmai rangsorában. A Technology Fast 50TM kelet-közép-európai listán a 2019-es és 2020-as évben is az első tízben szerepelt cégünk, ráadásul a tavalyi rangsorba egyedüli magyar vállalatként kerültünk be. Eredményeinkre nem csak a régióban lehetünk büszkék, 2019-ben a 42. helyen végeztünk a legígéretesebb európai, afrikai és közel-keleti techcégeket bemutató Deloitte Technology Fast 500TM EMEA listáján.

Kapcsolódó médiamegjelenések

Kapcsolódó médiamegjelenések

Kijött a Deloitte Technology Fast 500 legfrissebb rangsora.

Három hazai társaság is felkerült a Deloitte Technology Fast 500 EMEA rangsorára, amelyen az érintett cégek átlagos növekedési üteme 2019-ben 1258 százalék volt. A listát a brit Revolut neobank vezeti, hozzá csatlakozott most három magyar cég: a Dyntell Magyarország Kft.,…

Három magyar társaság is felkerült a bevételüket leggyorsabban növelő technológiai vállalatok, vagyis a Deloitte Technology Fast 500 EMEA rangsorára. A rangsorban szereplő cégek átlagos növekedési üteme 2019-ben 1258 százalék volt, a listát a brit Revolut neobank vezeti.

Az idén három magyar vállalat került fel a Deloitte Technology Fast 500 EMEA listájára, amely az európai, közel-keleti és afrikai régió leggyorsabban fejlődő technológiai cégeit rangsorolja – közölte a Deloitte Zrt. az MTI-vel kedden.