Agrár Akadémia Debrecen – beszámoló

A megváltozott pályázati rendszer új kihívások elé állítja a gazdálkodókat. Ahogy többször is elhangzott a MFB és NAK vezető képviselőitől, az agrárium szereplőinek komolyan készülniük kell a pályázati ciklus elérhető forrásainak lehívására, valamint arra, hogy az esetleg megnyert összegeket milyen fejlesztésekre fordítják. Poór Károly a Dyntell Agro Innovációs programigazgatója felhívta a figyelmet az informatika fontosságára, illetve annak versenyre gyakorolt hatására.

„Az ágazat érdeklődését, minél hamarabb rá kell irányítani az IT-ban rejlő előnyökre és azok ésszerű felhasználására az agrárszervezetekben. Ennek okán dolgozunk közösen több magyar IT vállalkozással az agroIT klaszter tagjaként, közösen többek közt a Szent István Egyetem valamint a NAK közreműködésével. Az informatikai támogatással rendelkező agrárvállalkozások a magyar és európai piacon nagyobb verseny potenciállal szállnak versenybe.”

A gazdálkodók komoly segítségre számíthatnak stratégiai partnerünktől a Goodwill Consulting munkatársaitól, hisz a megjelent és jövőben megjelenő kiírások nem minden esetben egyenértékűek a gazdaságok jelenlegi berendezkedésével.

A prezentációnk itt elérhető

Kérdés esetén vegye fel kapcsolatot bátran munkatársunkkal

Tetszett a hír? Ossza meg másokkal is!