Hírek

Hírek

Az első pillanattól nagy visszhangja volt a sajtóban annak a (Dyntell Magyarország Kft. és az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) összefogásából született) közös projektnek, amely öntanuló mesterséges intelligencia alkalmazásával egyre pontosabb előrejelzést nyújt a mentőkapacitásra vonatkozó igényekről.

Már második alkalommal került megrendezésre a Dyntell Next Konferencia és Partnertalálkozó. Míg tavaly a hangsúly az ERP és BI rendszereken volt, ezúttal kiegészítjük az előadások tematikáját a mindenkit lázban tartó Mesterséges Intelligencia felhasználásával is.

Az első pillanattól nagy visszhangja volt a sajtóban annak a (Dyntell Magyarország Kft. és az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) összefogásából született) közös projektnek, amely öntanuló mesterséges intelligencia alkalmazásával egyre pontosabb előrejelzést nyújt a mentőkapacitásra vonatkozó igényekről.

A Dyntell találmánya öntanuló mesterséges intelligencia alkalmazásával egyre pontosabb előrejelzést nyújt a mentőkapacitásra vonatkozó igényekről.

A híreket figyelve azt látjuk, hogy a világgazdaság komoly visszaesés előtt áll. Lehetnek ugyan kétségeink, hiszen jelenleg még mindig csak a szelét érzékeljük, amikor viszont elérkezik, kivétel nélkül minden piaci szereplőre hatással lesz – a legtöbbjükre negatívan.

A Dyntell rendszere életmentő feladatok előrejelzésével nyújt valósidejű segítséget a mentésirányítóknak: jelzi, hogy az adott nap/hét során mely időszakban lesz szükség több beteg szállítására, illetve hogy mikor, és a város mely pontjaira érdemes több mentőautót irányítani, mert várhatóan beavatkozásra lesz szükség a közelben.

A Dyntell az egyik legrangosabb nyomtatott üzleti magazin, a Forbes Magyarország hasábjain szerepelhetett a szeptemberben átadott K&H családi vállalatok kiválósági díj elnyerése kapcsán.

A Családbarát Magyarország Központ döntése értelmében a Dyntell 2022-ben is újra megtarthatta a Családbarát Hely minősítést, amely azokat a munkahelyeket illeti, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a munka és a családi élet egyensúlyban tartására.

Mesterséges intelligencia alkalmazásával nyújt előrejelzést a mentőknek a Dyntell. A betegszállítási igények kapacitás-optimalizálásában, illetve a még hatékonyabb életmentés biztosításában segít a saját fejlesztésű rendszerünk, mely a közjóért, díjmentesen áll az Országos Mentőszolgálat rendelkezésére.

Pénteken délután a Blaha Lujza téren 85 százalékos valószínűséggel mentési feladata lesz az Országos Mentőszolgálatnak. Ilyen pontosságra képes egy új mesterséges intelligencia fejlesztés.

A Dyntell Next a Dyntell új rendezvény sorozata, melyet hagyományteremtő jelleggel szervezünk meg. Célunk egy kikapcsolódással egybekötött szakmai konferenciát létrehozni, amely a vállalatirányítási rendszerekre és az üzleti intelligenciára fókuszál.

A száz százalékban magyar tulajdonú Clasman Csoport megalakulása óta folyamatosan részt vesz ipari létesítmények, technológiai csőhálózatok, acélszerkezetek, valamint rozsdamentes és szénacél berendezések gyártási, szerelési; valamint olajipari és élelmiszeripari létesítmények teljeskörű tervezési- és generál kivitelezési munkáiban.

2022 szeptemberében átadták a 7. K&H családi vállalatok kiválósági díjakat, ahol a zsűri az Innováció kategóriában jutalmazta a Dyntell Sentinel nevű, mesterséges intelligencia alapú kamerakép elemző megoldását.

Az elismert üzleti adatbázisszolgáltató értékelése szerint a Dyntell Magyarország Kft.-vel “történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony,”

Életmentés a mesterséges intelligenciával: nem először esik szó a magyar sajtóban arról, ahogy az Országos Mentőszolgálat a Dyntell megoldását használva optimalizálja a munkatársak, eszközök járművel eloszlását. Ezúttal a szeretlekmagyarorszag.hu számolt be az együttműködésről, mi pedig büszkék vagyunk, hogy a mesterséges intelligencia megoldásunkkal segíthetjük az egészségügyi dolgozók életmentő munkáját.

Hatékony adatgazdálkodás, adatvagyon és tudatos, számokra épülő cégvezetés – ezekről és sok más témáról beszélt Salga Péter az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér) műsorában.

A Debrecen TV Esti Közelkép című műsorában Medveczki Marianna és Salga Péter mesélhetett a Dyntell történetéről, a digitalizáció kihívásairól és az Országos Mentőszolgálattal való közös munka tanulságairól, meglepő tapasztalatiról Pocsai Istvánnak és a DTV nézőknek. Az interjú teljes egészében megtekinthető (10:45-től).

Idén is jelen voltunk kiállítóként “Az év supply-chain eseményén”, a 29. MLBKT Kongresszuson, ahol sok izgalmas, saját fejlesztésű ügyviteli és ipar 4.0 megoldás bemutatásával készültünk.

Hogyan tervezhető a tervezhetetlen? Milyen módon befolyásolják a bolygómozgások a mentőautók kihasználtságát? Ezek voltak a témák a Dyntell és az Országos Mentőszolgálat első közös sajtóeseményén.

A Dyntell évek óta dolgozik együtt az Országos Mentőszolgálattal abban, hogy előrejelzésekkel segítsük a mentősök munkáját. Erről az izgalmas és fontos feladatról tartott tájékoztatót dr. Csató Gábor, Győrfi Pál és Salga Péter a sajtó számára.

A HIPA új pályázatot írt ki a járványhelyzet okozta nehézségek csökkentésére közép- és nagyvállalkozások számára az ország egész területére.

Az előre tervezés, előre gondolkodás egyik leghatékonyabb eszköze a modern ügymenetben az üzleti intelligencia, és ahogy egyre több és több adat termelődik és töltődik fel a Felhőbe (nyilván a Big Data jelenségről beszélek), úgy lesznek ezek a BI rendszerek egyre megbízhatóbbak és pontosabbak. Azonban az üzleti intelligencia maga sem egy homogén massza, hanem megállás nélkül fejlődő, egymással vetekedő, de legalábbis mást nyújtó megoldások gyűjtőfogalma.

Magyarország Kormánya az Európai Unió társfinanszírozásának segítségével várhatóan március 1-jével új pályázatot indít ‘A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása’ címmel a hazai kkv-k versenyképességének javítása érdekében a Budapesten kívüli vállalkozások számára.

Ismét egyedüli magyar vállalkozásként szerepel az első tíz között, ráadásul idén az egyetlen magyar cég a Dyntell Magyarország a Deloitte leggyorsabban fejlődő kelet-közép-európai technológiai cégeket bemutató szakmai rangsorában.

Nagy a zaj az IT szállítók kavalkádjában, nem egyszerű kitűnni. De a fő kihívás számomra inkább a munkatársak és a magam fejlődésének biztosítása – mondta az Üzletemnek adott interjúban Salga Péter, a Dyntell Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Új szolgáltatási igazgatónk, Jankó Károly, közel három évtizedes hazai és nemzetközi rendszerbevezetési tapasztalatával erősíti mostantól csapatunk ambiciózus piaci törekvéseit, mely szerint középtávon megerősítjük régiós pozíciónkat, 10 éven belül pedig célunk globális üzleti IT-platform-szolgáltatóvá válni.

A Dyntell árbevétele 25-szörösére emelkedett 2016 és 2019 között, mely fejlődéssel a legmagasabbra rangsorolt magyar vállalkozásként a 42. helyezést értük el a Deloitte Technology Fast 500 EMEA rangsorában.

Június 24-én ingyenes Webináriumot tartunk a 2020. július 1-ei NAV online számla adatszolgáltatással kapcsolatos változásokról. Regisztráljon még ma!

Már csak pár nap és indulnak a GINOP-1.2.8-20 és a VEKOP-1.2.6-20 70%-os vissza nem térítendő pályázatok, a keret véges, ne maradjon le!

Főoldal/HírekMi minden történt velünk 2019-ben?2020. January. 14 Eseménydús év áll mögöttünk, számtalan kihívással, élménnyel, tanulsággal és sikerrel 2020-ra még legalább ennyit kívánunk magunknak. JANUÁR Előadást tartottunk a DebTech Skynet, Ultron és a többi világvége-szoftver meetupján, avagy a neurális hálózatoktól Muskig. FEBRUÁR Videón is...

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2537%-os növekedést elérve, az idei évben a Dyntell lett a közép-európai régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai vállalata a Deloitte Technology Fast 50 versenyén. 18 ország 50 cége közül az előkelő hatodik helyen végeztünk.

Főoldal/Hírek2019. augusztus 16-án support részlegünk korlátozottan lesz elérhető.2019. August. 14 Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy 2019. augusztus 16-án, pénteken Support részlegünk egész napos továbbképzésen vesz részt. A képzés ideje alatt kizárólag KRITIKUS és FONTOS bejelentéseket fogadunk. KRITIKUS és FONTOS prioritásba az alábbi jelenségek tartoznak:...

A Dyntell rendszerei, mint egyetemi kurzusok! Vállalati partnerség keretében kolozsvári kollégáink immáron negyedik éve minden szemeszterben tartanak órákat a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetének mesterszakos hallgatói számára.      

A magyar kkv-k többségénél az adat már megvan, azt azonban még nem igazán értik a cégvezetők, mekkora kincs is ez. A rejtett tartalékok feltárásához, a folyamatok javításához és automatizálásához adatszakértőkre van szükség, akik rá tudnak mutatni, pontosan mitől függ egy…

Főoldal/HírekFONTOS – NAV Online Számla határidő2019. May. 31 A 2019. június 4-től életbe lépő online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséggel kapcsolatos változásokra szeretnénk felhívni a figyelmüket. Amennyiben a verziófrissítés nem történik meg, úgy a 2019. június 4-től (jövő hét kedd) a Dyntell.NAVOnline Online Számla szolgáltatás korábbi verziójával...

Lemaradásban van a hazai KKV szektor? „A román cégvezetők is jobban tudják, miért hasznos nekik a „business intelligence”, vagyis az üzleti analitika, mint a magyar cégvezetők” – ügyvezetőnk Salga Péter előadása a Piac & Profit ADAT – Az új kincs…

Főoldal/HírekDigitális Jólét Pénzügyi Program2018. September. 28 Digitális Jólét Program (DJP) Magyarország kormánya által 2015 végén – az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció, az InternetKon eredményei alapján – elindított, a digitális ökoszisztéma egészét érintő Digitális Jólét Program (DJP)...

Főoldal/HírekKiemelten fontosak a frissítések!2018. August. 29 Tisztelt Ügyfeleink! A NAV Online Számlaadat-szolgáltatás telepítését követően kérjük Ügyfeleinket, hogy kiemelten kezeljék, ha a szolgáltatásnál, illetve az alkalmazásban friss verzió érhető el annak érdekében, hogy minél rövidebb időn belül a NAV által előírt...

Főoldal/Hírek2018. augusztus 17-én support részlegünk korlátozottan lesz elérhető.2018. August. 9 2018. augusztus 17-én, pénteken Support részlegünk egész napos továbbképzésen vesz részt. A képzés ideje alatt kizárólag KRITIKUS és FONTOS bejelentéseket fogadunk. Tetszett a hír? Ossza meg másokkal is!

Főoldal/HírekBisnode “AA” tanúsítványt kapott a DYNTELL Magyarország Kft.2018. June. 25 Pénzügyileg stabil cég a Dyntell Magyarország Kft. Bisnode “AA” tanúsítványt kapott a DYNTELL Magyarország Kft., mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik. A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely...

Főoldal/HírekTájékoztató a kötelező online számlázással kapcsolatban2018. May. 10 Tisztelt Ügyfelünk! A 2018. július 1-től teljesítendő online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséggel kapcsolatosan szeretnénk Önnek tájékoztatást nyújtani. 2018. július 1-től kezdődően a számlázó programmal számlázó adóalanyok számlakibocsátói összesítő jelentését felváltja az online adatszolgáltatása legalább 100.000 Ft vagy annál magasabb...

Főoldal/HírekHivatalos tájékoztatás – Dyntell EKÁER 3rd Party rendszerfrissítés szükséges2018. February. 13 Tisztelt Ügyfelünk! Szeretnénk értesíteni, hogy a NAV hivatalos tájékoztatása szerint 2018. február 18-tól a TLS 1.0 támogatása megszűnik. Kivezetésének oka a biztonságosabb kommunikáció garantálása az EKÁER rendszerrel, melyet TLS...

Októberben a Prestige hajón tartott Jövő Hajója 2.0 rendezvényünkön bemutattuk, miként tudják a leghatékonyabban segíteni a gyártócégeket az új generációs technológia egyes eszközei. Többek között bemutattuk a Dyntell.BI legújabb, predikciós analitikán nyugvó fejlesztését, a prediction.cloud-ot.

Nagyszerű elismerésben lehetett részünk az E-Banking Summit & Awards 1000+ díj-átadóján, ahol elnyertük a Best iERP System Initiative díját, melyet méltán vívott ki nagyszerű csapatunk.

Október 11-én az E-Banking Summit & Awards 1000+ eseményén prezentáltuk Dyntell.BI rendszerünk legújabb, prediktív analitikán nyugvó fejlesztését, a prediction.cloud-ot. Predynt csapatunk kitartó munkája révén megjósoltuk nagyközönség előtt is az aznapi EUR/HUF devizaárfolyamot.

Partnereinkkel a mesterséges intelligencia és az ipar 4.0-megoldások gyártóközegben való alkalmazásának szükségességét, eszközeit, példáit mutattuk be a Jövő Hajójának nevezett rendezvényen a közelmúltban Budapesten, egy dunai hajó fedélzetén.

Főoldal/HírekERP-váltás a DUOCOR Ipari Bt.-nél2017. June. 2 A szoftver-rendszer ami a céggel együtt fejlődik Rendszerátállás és -bevezetés fél év alatt? A recept megalkotói a Magyarországon piacvezető, de Németországban is jelentős pozíciókkal bíró, fémvázas bútorokat gyártó makói Duocor és a Debrecenből...

A Business Intelligence (BI) megoldásokat nem véletlenül emlegetik döntéstámogató vagy vezető információs rendszerekként – az adatok átlátható vizualizációjával könnyen követhetővé teszik a folyamatokat. De mit tud a BI-rendszerek új generációja? – beszélgetés Tóth Attilával, a Dyntell Software projektigazgatójával.

Főoldal/HírekTalálkozás a lengyel informatikai piaccal2016. December. 9 A széleskörű informatikai fejlesztések adta versenyelőny nem csak a hazai KKV szektorban bír döntő jelentőséggel, a szomszédos országok vállalkozásai is folyamatosan keresik a saját folyamataikra leginkább testreszabható, és a szervezet életébe leghatékonyabban adaptálható...

Június 7-én Nyílt napot tartottunk egyetemista hallgatók és pályakezdő fiatalok számára. Szakmai bemutatókkal, szuper bögrékkel és pizzával készültünk, a hangulatról már tanúskodjanak a képek 🙂

Június 6-án megrendezésre került az Agrárinformatikai Akadémia első szemináriuma, melyet a Bács-Kiskun megyei NAK és az AgroIT klaszter közösen szervezett. Munkatársunk, Poór Károly, arra hívta fel előadásában a népes hallgatóság figyelmét, hogy az ágazatban az informatikai fejlesztés nem cél, hanem…

Főoldal/HírekEgyedülálló finanszírozás ERP-t és BI-t vásárlók számára2016. May. 19 Az ún. Grenke lízing előnye, hogy az ERP-t /BI-t vásárló cég számára nincsenek kezdeti nagy költségek, hanem 24-60 hónapos futamidőre, forint alapon, egyenlő részletekben történik meg a rendszer kifizetése. Így egy...

Főoldal/HírekDyntell Agro Workshop – 2016. április 15.2016. April. 11 Változatlanul várjuk Önt is szeretettel április 15-én, kifejezetten a szaktanácsadók számára tartandó díjmentes workshopunkra, ahol bemutatunk egy olyan támogató szoftvert, amely könnyen kezelhető biztonságos korlátlan mennyiségű céget képes kezelni ki-be lépkedés...

Főoldal/HírekAgrár Akadémia Debrecen – beszámoló2016. March. 7 A megváltozott pályázati rendszer új kihívások elé állítja a gazdálkodókat. Ahogy többször is elhangzott a MFB és NAK vezető képviselőitől, az agrárium szereplőinek komolyan készülniük kell a pályázati ciklus elérhető forrásainak lehívására, valamint...

Főoldal/HírekIT összefogás az agráriumban2016. February. 23 A projekt indító workshop tanulsága, hogy bár a Magyarországon működő klaszterek nem túl hatékonyak és aktívak, azonban az IT piac szereplői képesek és hajlandóak együttműködni. Nagyon aktív és gyümölcsöző munka eredményeképpen több projektötlet és munkacsoport alakult....

Főoldal/HírekSzeretne ERP-t 2016-ban? – Egyedülálló garanciát kínálunk2016. February. 9 2016-ban egy olyan garanciát alkottunk meg, mely a piacon jelenleg nem létezett. Ez a garancia azt a biztonságot nyújtja a vállalkozása számára, amit a legjobb alku árán sem tudna a piacon...

Főoldal/HírekGoogle Glass és Üzleti Intelligencia az MLBKT kongresszusán2015. November. 24 A kongresszus egyik szekciójának kérdése az volt, hogy hogyan lehet időben, jó adatokhoz jutni, amiből a vezetők képesek megfelelő döntéseket hozni. Az első fontos pont, mit is mérünk a szervezetben....

Főoldal/HírekSAP, VirtDB, Dyntell partnerség2015. July. 24 Szakmai együttműködést kötött a VirtDB és a Dyntell, melynek célja, hogy a nemzetközi viszonylatban is megmérettetett magyar know-how-t együtt kamatoztassuk. Az együttes tudás lehetőséget biztosít a vállalatvezetőknek, hogy a teljes rendszerben lévő adatokat elérje és kezelhető információvá...

Főoldal/HírekAz ASS makói bútorgyár is a Dyntell rendszerét választotta2015. July. 22 A szoftver-kiválasztási folyamat rendhagyónak mondható, azonban teljesen ésszerű és logikus döntés volt az ASS részéről a projekt méretét és összetettségét tekintve. A kiválasztás utolsó fázisára két résztvevő maradt, ahol...

Főoldal/HírekBusiness Superbrands díjat kapott a Dyntell2015. June. 1 A legjobb márkák közé került a magyar szoftverbrand A nemzetközi szoftvercégek sorába emelkedett a Dyntell Magyarország Kft. azzal, hogy Dyntell márkája idén Business Superbrands díjat kapott. A vállalatirányítási, üzleti intelligencia, valamint egyéb...

Cégünk egy felmérést végzett, melyből kiderül, hogy bár létezik hatékony IT megoldás az EKAER kezelésére, mégis a többség a manuális megoldással él.

Főoldal/HírekEKÁER hírek2015. January. 22 Adózatlan cipőszállítmányt fogott az EKÁER 2015. március 4. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mintegy 25 ezer pár cipőt foglalt le a fővárosban, mivel a frissen alakult kft. nem fizetett áfát. A 20 millió forint értékű áruval...

Főoldal/HírekEKÁER a gyakorlatban2015. January. 8 Az MLBKT szervezésében a közelmúltban tájékoztató fórumot tartottak az EKÁER-rel kapcsolatos gyakorlati kérdésekről, melyen kiemelt támogatóként vett részt a Dyntell Software. A rendezvényen előadóként jelen volt a NAV illetékes munkatársa is. Gyakorló ellátási lánc menedzserek, fuvarozók,...

Főoldal/HírekEKÁER informatikai támogatás2014. December. 15 Az EKAER informatikai támogatásának igénye a meglévő ügyfeleink és mások részéről is megszaporodott az elmúlt napokban, ezért utánajártunk a megfelelő pontokon, és tisztává vált számunkra, hogy képesek leszünk megoldásokat kínálni. Annyi bizonyos, hogy könnyen alakítható és...

Főoldal/HírekFolytatja az amerikai terjeszkedést a Dyntell csoport2014. July. 30 Megkezdték a Dyntell csoport vállalatirányítási rendszerének (ERP) bevezetését az első amerikai ügyfélnél, a partner egy nagy tejipari feldolgozó cég – tudtuk meg Poór Károlytól, a társaság marketingigazgatójától. A magyarországi központú vállalat...

Főoldal/HírekPauger – új partner a fedélzeten2014. July. 29 Komoly megtiszteltetés számunkra, hogy a világszínvonalú magyar vitorlás hajó és árbocgyártó cég, a Pauger, minket választott a cég folyamatinak lefedésére ERP rendszerünk segítségével. Közös célunk, hogy ez a Magyarországon igen ritka tevékenység...