Hírek

Hírek

Az első pillanattól nagy visszhangja volt a sajtóban annak a (Dyntell Magyarország Kft. és az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) összefogásából született) közös projektnek, amely öntanuló mesterséges intelligencia alkalmazásával egyre pontosabb előrejelzést nyújt a mentőkapacitásra vonatkozó igényekről.

Már második alkalommal került megrendezésre a Dyntell Next Konferencia és Partnertalálkozó. Míg tavaly a hangsúly az ERP és BI rendszereken volt, ezúttal kiegészítjük az előadások tematikáját a mindenkit lázban tartó Mesterséges Intelligencia felhasználásával is.

Az első pillanattól nagy visszhangja volt a sajtóban annak a (Dyntell Magyarország Kft. és az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) összefogásából született) közös projektnek, amely öntanuló mesterséges intelligencia alkalmazásával egyre pontosabb előrejelzést nyújt a mentőkapacitásra vonatkozó igényekről.

A Dyntell találmánya öntanuló mesterséges intelligencia alkalmazásával egyre pontosabb előrejelzést nyújt a mentőkapacitásra vonatkozó igényekről.

A híreket figyelve azt látjuk, hogy a világgazdaság komoly visszaesés előtt áll. Lehetnek ugyan kétségeink, hiszen jelenleg még mindig csak a szelét érzékeljük, amikor viszont elérkezik, kivétel nélkül minden piaci szereplőre hatással lesz – a legtöbbjükre negatívan.

A Dyntell rendszere életmentő feladatok előrejelzésével nyújt valósidejű segítséget a mentésirányítóknak: jelzi, hogy az adott nap/hét során mely időszakban lesz szükség több beteg szállítására, illetve hogy mikor, és a város mely pontjaira érdemes több mentőautót irányítani, mert várhatóan beavatkozásra lesz szükség a közelben.

A Dyntell az egyik legrangosabb nyomtatott üzleti magazin, a Forbes Magyarország hasábjain szerepelhetett a szeptemberben átadott K&H családi vállalatok kiválósági díj elnyerése kapcsán.

A Családbarát Magyarország Központ döntése értelmében a Dyntell 2022-ben is újra megtarthatta a Családbarát Hely minősítést, amely azokat a munkahelyeket illeti, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a munka és a családi élet egyensúlyban tartására.

Mesterséges intelligencia alkalmazásával nyújt előrejelzést a mentőknek a Dyntell. A betegszállítási igények kapacitás-optimalizálásában, illetve a még hatékonyabb életmentés biztosításában segít a saját fejlesztésű rendszerünk, mely a közjóért, díjmentesen áll az Országos Mentőszolgálat rendelkezésére.

Pénteken délután a Blaha Lujza téren 85 százalékos valószínűséggel mentési feladata lesz az Országos Mentőszolgálatnak. Ilyen pontosságra képes egy új mesterséges intelligencia fejlesztés.

A Dyntell Next a Dyntell új rendezvény sorozata, melyet hagyományteremtő jelleggel szervezünk meg. Célunk egy kikapcsolódással egybekötött szakmai konferenciát létrehozni, amely a vállalatirányítási rendszerekre és az üzleti intelligenciára fókuszál.

A száz százalékban magyar tulajdonú Clasman Csoport megalakulása óta folyamatosan részt vesz ipari létesítmények, technológiai csőhálózatok, acélszerkezetek, valamint rozsdamentes és szénacél berendezések gyártási, szerelési; valamint olajipari és élelmiszeripari létesítmények teljeskörű tervezési- és generál kivitelezési munkáiban.

2022 szeptemberében átadták a 7. K&H családi vállalatok kiválósági díjakat, ahol a zsűri az Innováció kategóriában jutalmazta a Dyntell Sentinel nevű, mesterséges intelligencia alapú kamerakép elemző megoldását.

Az elismert üzleti adatbázisszolgáltató értékelése szerint a Dyntell Magyarország Kft.-vel “történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony,”

Életmentés a mesterséges intelligenciával: nem először esik szó a magyar sajtóban arról, ahogy az Országos Mentőszolgálat a Dyntell megoldását használva optimalizálja a munkatársak, eszközök járművel eloszlását. Ezúttal a szeretlekmagyarorszag.hu számolt be az együttműködésről, mi pedig büszkék vagyunk, hogy a mesterséges intelligencia megoldásunkkal segíthetjük az egészségügyi dolgozók életmentő munkáját.

Hatékony adatgazdálkodás, adatvagyon és tudatos, számokra épülő cégvezetés – ezekről és sok más témáról beszélt Salga Péter az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér) műsorában.

A Debrecen TV Esti Közelkép című műsorában Medveczki Marianna és Salga Péter mesélhetett a Dyntell történetéről, a digitalizáció kihívásairól és az Országos Mentőszolgálattal való közös munka tanulságairól, meglepő tapasztalatiról Pocsai Istvánnak és a DTV nézőknek. Az interjú teljes egészében megtekinthető (10:45-től).

Idén is jelen voltunk kiállítóként “Az év supply-chain eseményén”, a 29. MLBKT Kongresszuson, ahol sok izgalmas, saját fejlesztésű ügyviteli és ipar 4.0 megoldás bemutatásával készültünk.

Hogyan tervezhető a tervezhetetlen? Milyen módon befolyásolják a bolygómozgások a mentőautók kihasználtságát? Ezek voltak a témák a Dyntell és az Országos Mentőszolgálat első közös sajtóeseményén.

A Dyntell évek óta dolgozik együtt az Országos Mentőszolgálattal abban, hogy előrejelzésekkel segítsük a mentősök munkáját. Erről az izgalmas és fontos feladatról tartott tájékoztatót dr. Csató Gábor, Győrfi Pál és Salga Péter a sajtó számára.

A HIPA új pályázatot írt ki a járványhelyzet okozta nehézségek csökkentésére közép- és nagyvállalkozások számára az ország egész területére.

Magyarország Kormánya az Európai Unió társfinanszírozásának segítségével várhatóan március 1-jével új pályázatot indít ‘A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása’ címmel a hazai kkv-k versenyképességének javítása érdekében a Budapesten kívüli vállalkozások számára.

A Dyntell árbevétele 25-szörösére emelkedett 2016 és 2019 között, mely fejlődéssel a legmagasabbra rangsorolt magyar vállalkozásként a 42. helyezést értük el a Deloitte Technology Fast 500 EMEA rangsorában.

Június 24-én ingyenes Webináriumot tartunk a 2020. július 1-ei NAV online számla adatszolgáltatással kapcsolatos változásokról. Regisztráljon még ma!

Már csak pár nap és indulnak a GINOP-1.2.8-20 és a VEKOP-1.2.6-20 70%-os vissza nem térítendő pályázatok, a keret véges, ne maradjon le!

Főoldal/HírekMi minden történt velünk 2019-ben?2020. January. 14 Eseménydús év áll mögöttünk, számtalan kihívással, élménnyel, tanulsággal és sikerrel 2020-ra még legalább ennyit kívánunk magunknak. JANUÁR Előadást tartottunk a DebTech Skynet, Ultron és a többi világvége-szoftver meetupján, avagy a neurális hálózatoktól Muskig. FEBRUÁR Videón is...

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2537%-os növekedést elérve, az idei évben a Dyntell lett a közép-európai régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai vállalata a Deloitte Technology Fast 50 versenyén. 18 ország 50 cége közül az előkelő hatodik helyen végeztünk.

Főoldal/Hírek2019. augusztus 16-án support részlegünk korlátozottan lesz elérhető.2019. August. 14 Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy 2019. augusztus 16-án, pénteken Support részlegünk egész napos továbbképzésen vesz részt. A képzés ideje alatt kizárólag KRITIKUS és FONTOS bejelentéseket fogadunk. KRITIKUS és FONTOS prioritásba az alábbi jelenségek tartoznak:...

Főoldal/HírekFONTOS – NAV Online Számla határidő2019. May. 31 A 2019. június 4-től életbe lépő online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséggel kapcsolatos változásokra szeretnénk felhívni a figyelmüket. Amennyiben a verziófrissítés nem történik meg, úgy a 2019. június 4-től (jövő hét kedd) a Dyntell.NAVOnline Online Számla szolgáltatás korábbi verziójával...

Főoldal/HírekDigitális Jólét Pénzügyi Program2018. September. 28 Digitális Jólét Program (DJP) Magyarország kormánya által 2015 végén – az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció, az InternetKon eredményei alapján – elindított, a digitális ökoszisztéma egészét érintő Digitális Jólét Program (DJP)...

Főoldal/HírekKiemelten fontosak a frissítések!2018. August. 29 Tisztelt Ügyfeleink! A NAV Online Számlaadat-szolgáltatás telepítését követően kérjük Ügyfeleinket, hogy kiemelten kezeljék, ha a szolgáltatásnál, illetve az alkalmazásban friss verzió érhető el annak érdekében, hogy minél rövidebb időn belül a NAV által előírt...

Főoldal/Hírek2018. augusztus 17-én support részlegünk korlátozottan lesz elérhető.2018. August. 9 2018. augusztus 17-én, pénteken Support részlegünk egész napos továbbképzésen vesz részt. A képzés ideje alatt kizárólag KRITIKUS és FONTOS bejelentéseket fogadunk. Tetszett a hír? Ossza meg másokkal is!

Főoldal/HírekBisnode “AA” tanúsítványt kapott a DYNTELL Magyarország Kft.2018. June. 25 Pénzügyileg stabil cég a Dyntell Magyarország Kft. Bisnode “AA” tanúsítványt kapott a DYNTELL Magyarország Kft., mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik. A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely...

Főoldal/HírekTájékoztató a kötelező online számlázással kapcsolatban2018. May. 10 Tisztelt Ügyfelünk! A 2018. július 1-től teljesítendő online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséggel kapcsolatosan szeretnénk Önnek tájékoztatást nyújtani. 2018. július 1-től kezdődően a számlázó programmal számlázó adóalanyok számlakibocsátói összesítő jelentését felváltja az online adatszolgáltatása legalább 100.000 Ft vagy annál magasabb...

Főoldal/HírekHivatalos tájékoztatás – Dyntell EKÁER 3rd Party rendszerfrissítés szükséges2018. February. 13 Tisztelt Ügyfelünk! Szeretnénk értesíteni, hogy a NAV hivatalos tájékoztatása szerint 2018. február 18-tól a TLS 1.0 támogatása megszűnik. Kivezetésének oka a biztonságosabb kommunikáció garantálása az EKÁER rendszerrel, melyet TLS...

Októberben a Prestige hajón tartott Jövő Hajója 2.0 rendezvényünkön bemutattuk, miként tudják a leghatékonyabban segíteni a gyártócégeket az új generációs technológia egyes eszközei. Többek között bemutattuk a Dyntell.BI legújabb, predikciós analitikán nyugvó fejlesztését, a prediction.cloud-ot.

Nagyszerű elismerésben lehetett részünk az E-Banking Summit & Awards 1000+ díj-átadóján, ahol elnyertük a Best iERP System Initiative díját, melyet méltán vívott ki nagyszerű csapatunk.

Október 11-én az E-Banking Summit & Awards 1000+ eseményén prezentáltuk Dyntell.BI rendszerünk legújabb, prediktív analitikán nyugvó fejlesztését, a prediction.cloud-ot. Predynt csapatunk kitartó munkája révén megjósoltuk nagyközönség előtt is az aznapi EUR/HUF devizaárfolyamot.

Főoldal/HírekERP-váltás a DUOCOR Ipari Bt.-nél2017. June. 2 A szoftver-rendszer ami a céggel együtt fejlődik Rendszerátállás és -bevezetés fél év alatt? A recept megalkotói a Magyarországon piacvezető, de Németországban is jelentős pozíciókkal bíró, fémvázas bútorokat gyártó makói Duocor és a Debrecenből...

Főoldal/HírekTalálkozás a lengyel informatikai piaccal2016. December. 9 A széleskörű informatikai fejlesztések adta versenyelőny nem csak a hazai KKV szektorban bír döntő jelentőséggel, a szomszédos országok vállalkozásai is folyamatosan keresik a saját folyamataikra leginkább testreszabható, és a szervezet életébe leghatékonyabban adaptálható...

Főoldal/HírekEgyedülálló finanszírozás ERP-t és BI-t vásárlók számára2016. May. 19 Az ún. Grenke lízing előnye, hogy az ERP-t /BI-t vásárló cég számára nincsenek kezdeti nagy költségek, hanem 24-60 hónapos futamidőre, forint alapon, egyenlő részletekben történik meg a rendszer kifizetése. Így egy...

Főoldal/HírekDyntell Agro Workshop – 2016. április 15.2016. April. 11 Változatlanul várjuk Önt is szeretettel április 15-én, kifejezetten a szaktanácsadók számára tartandó díjmentes workshopunkra, ahol bemutatunk egy olyan támogató szoftvert, amely könnyen kezelhető biztonságos korlátlan mennyiségű céget képes kezelni ki-be lépkedés...

Főoldal/HírekAgrár Akadémia Debrecen – beszámoló2016. March. 7 A megváltozott pályázati rendszer új kihívások elé állítja a gazdálkodókat. Ahogy többször is elhangzott a MFB és NAK vezető képviselőitől, az agrárium szereplőinek komolyan készülniük kell a pályázati ciklus elérhető forrásainak lehívására, valamint...

Főoldal/HírekIT összefogás az agráriumban2016. February. 23 A projekt indító workshop tanulsága, hogy bár a Magyarországon működő klaszterek nem túl hatékonyak és aktívak, azonban az IT piac szereplői képesek és hajlandóak együttműködni. Nagyon aktív és gyümölcsöző munka eredményeképpen több projektötlet és munkacsoport alakult....

Főoldal/HírekSzeretne ERP-t 2016-ban? – Egyedülálló garanciát kínálunk2016. February. 9 2016-ban egy olyan garanciát alkottunk meg, mely a piacon jelenleg nem létezett. Ez a garancia azt a biztonságot nyújtja a vállalkozása számára, amit a legjobb alku árán sem tudna a piacon...

Főoldal/HírekGoogle Glass és Üzleti Intelligencia az MLBKT kongresszusán2015. November. 24 A kongresszus egyik szekciójának kérdése az volt, hogy hogyan lehet időben, jó adatokhoz jutni, amiből a vezetők képesek megfelelő döntéseket hozni. Az első fontos pont, mit is mérünk a szervezetben....

Főoldal/HírekSAP, VirtDB, Dyntell partnerség2015. July. 24 Szakmai együttműködést kötött a VirtDB és a Dyntell, melynek célja, hogy a nemzetközi viszonylatban is megmérettetett magyar know-how-t együtt kamatoztassuk. Az együttes tudás lehetőséget biztosít a vállalatvezetőknek, hogy a teljes rendszerben lévő adatokat elérje és kezelhető információvá...

Főoldal/HírekAz ASS makói bútorgyár is a Dyntell rendszerét választotta2015. July. 22 A szoftver-kiválasztási folyamat rendhagyónak mondható, azonban teljesen ésszerű és logikus döntés volt az ASS részéről a projekt méretét és összetettségét tekintve. A kiválasztás utolsó fázisára két résztvevő maradt, ahol...

Főoldal/HírekBusiness Superbrands díjat kapott a Dyntell2015. June. 1 A legjobb márkák közé került a magyar szoftverbrand A nemzetközi szoftvercégek sorába emelkedett a Dyntell Magyarország Kft. azzal, hogy Dyntell márkája idén Business Superbrands díjat kapott. A vállalatirányítási, üzleti intelligencia, valamint egyéb...

Főoldal/HírekEKÁER hírek2015. January. 22 Adózatlan cipőszállítmányt fogott az EKÁER 2015. március 4. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mintegy 25 ezer pár cipőt foglalt le a fővárosban, mivel a frissen alakult kft. nem fizetett áfát. A 20 millió forint értékű áruval...

Főoldal/HírekEKÁER a gyakorlatban2015. January. 8 Az MLBKT szervezésében a közelmúltban tájékoztató fórumot tartottak az EKÁER-rel kapcsolatos gyakorlati kérdésekről, melyen kiemelt támogatóként vett részt a Dyntell Software. A rendezvényen előadóként jelen volt a NAV illetékes munkatársa is. Gyakorló ellátási lánc menedzserek, fuvarozók,...

Főoldal/HírekEKÁER informatikai támogatás2014. December. 15 Az EKAER informatikai támogatásának igénye a meglévő ügyfeleink és mások részéről is megszaporodott az elmúlt napokban, ezért utánajártunk a megfelelő pontokon, és tisztává vált számunkra, hogy képesek leszünk megoldásokat kínálni. Annyi bizonyos, hogy könnyen alakítható és...

Főoldal/HírekFolytatja az amerikai terjeszkedést a Dyntell csoport2014. July. 30 Megkezdték a Dyntell csoport vállalatirányítási rendszerének (ERP) bevezetését az első amerikai ügyfélnél, a partner egy nagy tejipari feldolgozó cég – tudtuk meg Poór Károlytól, a társaság marketingigazgatójától. A magyarországi központú vállalat...

Főoldal/HírekPauger – új partner a fedélzeten2014. July. 29 Komoly megtiszteltetés számunkra, hogy a világszínvonalú magyar vitorlás hajó és árbocgyártó cég, a Pauger, minket választott a cég folyamatinak lefedésére ERP rendszerünk segítségével. Közös célunk, hogy ez a Magyarországon igen ritka tevékenység...