DYNTELL NEXT 2022 – ERP és BI konferencia

A Dyntell Next a Dyntell új rendezvény sorozata, melyet hagyományteremtő jelleggel szervezünk meg. Célunk egy kikapcsolódással egybekötött szakmai konferenciát létrehozni, amely a vállalatirányítási rendszerekre és az üzleti intelligenciára fókuszál.

Emellett ismerve a nagyszerű ügyfeleinket és partnereinket, tudjuk, hogy a Dyntell köré épült közösségen belüli szinergiákban óriási üzleti potenciál van. Mivel a változó piaci környezetben felértékelődnek a bizalmi kapcsolatok, nem volt kérdés számunkra, hogy itt az ideje teret adni ezeknek a szinergiáknak, és egy rendezvény égisze alá hozni a TOP ügyfeleinket és partnereinket. Ez lesz tehát a Dyntell Next 2022, melyet exkluzív környezetben rendezünk meg, október végén.

Izgalmas programok, gyors megtérülés

Délelőtt plenáris előadásokkal, délután pedig szekciótermekre bontott esettanulmányokkal készülünk. Mindeközben külön teret biztosítunk arra, hogy otthonos nappalik kényelmét idéző környezetben lehessen konzultálni a tanácsadó munkatársainkkal. Mindezt személyesen, szűkös időkorlátok nélkül.

Exkluzív környezet, díjnyertes gasztronómia

A Dyntell Next 2022 eseményének a Debrecen melletti Zsindelyes Cottage ad otthont. A Cottage egy újonnan épült mini skanzen, hatalmas zöld területtel, pihentető wellness részleggel, otthonosan kényelmes szobákkal és egyedi hangulatú előadó- és meeting termekkel.

A konferencia előadói és teljes programterve az alábbi gombra kattintva tekinthető meg.

Tetszett a hír? Ossza meg másokkal is!