Keresés
Close this search box.

Kontrolling

Stratégiai partnerünk, a WTS Klient együttműködésével a Dyntell Bi a legmagasabb szintű kontrolling támogatást képes nyújtani a vállalata számára.

A tudás és eszköz fúziója

Tapasztalatból tudjuk, hogy a tökéletes IT eszköz is csak szakértő kezek között képes a maximumot nyújtani, ezért stratégiai partnerséget kötöttünk a WTS Klient Gazdasági Tanácsadó Kft.-vel, akik támogatásával a legösszetettebb kontrolling igényű ügyfeleket is a legmagasabb szaktudással tudjuk kiszolgálni.

A Dyntell & WTS Klient partnersége

A partnerség egyet jelent a versenyelőnnyel, melyet a komplex kontrolling igényű vállalatoknak kínálunk.
A partnerség keretében a WTS Klient szakértő kollégái elemzik az üzleti kihívásokat és adnak azokra megoldást, használva a Dyntell Üzleti Intelligencia rendszerét.

A WTS Klient híd a Dyntell Bi és a piac kihívásai között.

A WTS Klient szolgáltatásai

Pénzügyi zárás és riporting

A havi és éves főkönyvi zárásokban való aktív részvétel. A könyvelési adatokra alapozottan az eredményhez, a mérleghez és a pénzmozgásokhoz kapcsolódó elemzések. Üzletági és költséghelyi beszámolók készítése. A vállalat egyéb adatbázisainak aktív használata (készlet, HR, termelés stb. adatok).

Tervezés, előrejelzés, üzleti tervek készítése, szimulációk

A vállalat éves pénzügyi és egyéb részterveinek összeállítása, az elkészítés koordinálása. A gyorsan változó üzleti környezetben éven belüli előrejelzések elkészítése. „Mi lenne, ha…” típusú elemzések, érzékenységvizsgálatok. Tulajdonosok, illetve finanszírozók által igényelt üzleti tervek összeállítása.

Üzleti intelligencia funkciók üzemeltetése

A vállalati adatbázisokra épülő BI szoftverek működtetése, új riportok definíciója és felépítése. Dyntell BI szoftver bevezetése üzleti scope definícióval, projektmenedzsmenttel és élesítés után üzemeltetéssel.

Belső tanácsadás, vezetőI döntések támogatása

A vállalatvezetés támogatása ad-hoc üzleti elemzési igények kiszolgálásával. Veszteségpotenciálok feltárása. Folyamatfejlesztési ötletek kidolgozása, ilyen jellegű projektekben részvétel.

Önköltségszámítás

Termelő cégek számára önköltségszámítási modellek (elő- ill. utókalkuláció) kidolgozása és üzemeltetése.

Kérjen ingyenes bemutatót

Szakértő kollégánk az ingyenes bemutató keretében felméri az Önök igényeit, megválaszolja a felmerülő kérdéseket.

1.


Kollégánk 24 órán belül felveszi önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon

2.


15 perces telefonhívás alkalmával egyeztetjük a cégének igényeit

3.


Időpontot egyeztetünk egy személyes vagy online megbeszélésre