Keresés
Close this search box.

Dyntell Next 2024 – Digitalizáció a gyakorlatban

2024. augusztus. 15.

A 2024-as Dyntell Next-en megmutatjuk: miként tudja a legmodernebb digitalizációs megoldásokkal a munkáját hatékonyabbá, a cégét pedig eredményesebbé tenni egy cégvezető, tulajdonos vagy felsővezető.

A debreceni központú, de regionálisan elismert Dyntell Software nevében immár harmadik alkalommal rendezzük meg a Dyntell Next konferenciát október 17-én, Tatárszentgyörgyön. Ugyan a helyszín, formátum és téma évről-évre változik, a 2022-ben indult éves rendezvények célja a kezdetektől ugyanaz: egyrészt platformot szeretnénk adni ügyfeleinknek, ahol könnyen kapcsolatba tudnak lépni egymással, együtt tudnak gondolkozni az előttük álló kihívásokon, másrészt a meghívott előadók példáiból okulhassank a vállalati digitalizáció fontosságával és előnyeivel kapcsolatban. Harmadrészt pedig célunk megismertetni a haladóan gondolkodó, innovatív vállalatvezetőket a legújabb trendekkel és technológiákkal, amelyek segíthetnek a vállalkozások versenyképességének növelésében. Az esemény során a résztvevők gyakorlati példákat ismerhetnek meg arról, hogyan alakíthatják át folyamataikat a digitális megoldások révén.

A konferencia idei programját is úgy alakítottuk ki, hogy a vállalatvezetők és döntéshozók konkrét válaszokat kapjanak a digitalizáció kihívásaival kapcsolatban. A meghívott szakértők és iparági vezetők előadásain keresztül bemutatjuk a mesterséges intelligencia, a felhőalapú szolgáltatások, az automatizáció, valamint az adatvezérelt döntéshozatal lehetőségeit. 

A Dyntell Next nélkülözhetetlen eleme a networking lehetősége, amelyek révén a résztvevők nemcsak új üzleti kapcsolatokra tehetnek szert, hanem értékes eszmecseréket is folytathatnak más vállalkozókkal és iparági szakértőkkel. A nap folyamán több networking időpontot is biztosítunk, hogy a vezetők megoszthassák egymással a digitalizációval kapcsolatos tapasztalataikat és kihívásaikat, míg a nap zárása, a közös vacsora és borkóstolás remek informális lehetőséget ad az egymás megismerésére. 

Ezen felül exkluzív lehetőség nyílik arra, hogy olyan ismert cégvezetőkkel és véleményformálókkal találkozzanak, mint a Siemens magyarországi vezérigazgatója vagy a BMW-gyár és KITE digitalizációs döntéshozói, akik saját vállalataik digitalizációs útjáról, valamint a kihívások kezeléséről és az elért eredményekről számolnak be. Így az esemény kiváló lehetőség arra, hogy a KKV-k vezetői kapcsolatba lépjenek egymással, megosszák tapasztalataikat, és új ötletekkel gazdagodva térjenek haza, hogy saját vállalkozásaikban is megvalósíthassák a digitális átalakulást.

A konferenciát idén is egy különleges helyszínen rendezzük meg: a Budapesttől alig egy órányira, a Tatárszentgyörgy határában található Sarlóspuszta Club Hotel kiváló lehetőséget kínál a koncentrált munkára, ugyanakkor a természet közelsége is segíti a feltöltődést. Ez a különleges helyszín tökéletesen ötvözi a szakmai fejlődést és a kikapcsolódást, ideális hátteret biztosítva a tartalmas beszélgetésekhez és kapcsolatépítéshez.

Részletek és jegyvásárlás: www.dyntellnext.hu

Tetszett? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn