Borsodi Sörgyár Kft.

ESETTANULMÁNY

Borsodi Sörgyár Kft.

ESETTANULMÁNY

Borsodi Sörgyár Kft. (Molson Coors Brewing Company)

Cégnév

Borsodi Sörgyár Kft.

Iparág

Szeszes italgyártó

Tevékenység

Sörgyártás

Cégméret

499 fő

Utolsó nettó éves árbevétel

48 389 M Ft (2022)

Bevezetett rendszerek

  • Mobil.Raktár – Raktárkezelő rendszer

Elért eredmények

  • Idegen rendszer illesztése
  • Terméket elszállító gépkocsik ellenőrzése
  • Hibás szállítmányok kezelése

A bevezetés az előre meghatározott ütemben, gyorsan és hatékonyan történt, a betanításra is kellő hangsúlyt fektettek, valamint a feladatot végrehajtó munkatársaik felkészültek voltak a feladat végrehajtására.

Béres István

vevőszolgálati vezető

Idegen rendszer illesztés

A Borsodi Sörgyár Kft. nemzetközi piacon közismert SAP vállalatirányítási rendszert használja. A cég működése során szükségessé vált egy kiegészítő rendszer bevezetése, mely a raktárból kikerülő termékek, illetve raklapok mozgását hivatott figyelni. Erre nyújtott megoldást a Pannon Szoftver Kft.

Terméket elszállító gépkocsik ellenőrzése

A Borsodi Sörgyárat elhagyó termékek minden raklapja egyedi azonosítót – SSCC kódot – kap a gyártás vagy a komissiózás során. Ezen kód alapján történik a terméket elszállító gépkocsik ellenőrzése a kiléptetési pontnál.

Az ellenőrzést a két rendszer együttműködése végzi. Az első eleme az ellenőrzésnek, hogy egy vonalkód olvasóval a gépkocsira felrakott raklapok SSCC kódjait a végellenőr összegyűjti. Ezt az információt a vonalkód olvasó szoftver, – melyet a Pannon Szoftver szállított – az SAP rendszerhez továbbítja a megfelelő formátumba feldolgozásra.

Hibás szállítmányok lekezelése

Amennyiben a két szoftver program eltérést észlel, akkor a mobil szoftver program segítségével korrigálható a járműre rakott termékek mennyisége, fajtája, esetleges további raklapok hozzáadásával, kivételével, avagy cseréjével.

Kérjen egyéni bemutatót

Ismerje meg megoldásaink mélységeit személyes vagy akár online konzultáció keretében.