A régió leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatai között a Dyntell Software

A Deloitte Hungary Fast50 listáján idén a 6. helyen végzett a Dyntell Software

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2537%-os növekedést elérve, az idei évben a Dyntell lett a közép-európai régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai vállalata a Deloitte Technology Fast 50 versenyén. 18 ország 50 cége közül az előkelő hatodik helyen végeztünk.

Cégünk ügyvezetője, Salga Péter szerint a Dyntell gyors növekedése annak a trendnek köszönhető, hogy a vállalatok egyre inkább felismerik a képződő adatokban rejlő kincset és az adatelemzés fontosságát. Egyre többen értik meg, hogy az üzleti intelligencia a versenyképességük záloga lehet, mert a jó üzleti döntéshez alapvető fontosságú a megfelelő helyen és időben rendelkezésre álló, pontos és részletes információ.

Túl kívánunk mutatni az ösztönös cégvezetésen gyors és professzionális adatelemzéssel segítve az üzleti döntéseket. Dyntell Bi üzleti intelligencia rendszerünk a vezetői döntéstámogatás egy új technológiája, amelynek lényege, hogy az adatelemzés nem egy elkülönülő folyamat, hanem beépül a vállalat irányításának rendszerébe.

 

„A modern cégek vezetői nem elégednek meg a dashboardokkal, adatvizualizációval, hanem valódi just-in-time információt akarnak, workflow-val, tervezéssel, mesterséges intelligencia támogatással. Egy ilyen szoftverrel könnyű értéket teremteni és a megtérülő beruházás híre futótűzként terjed, ezért vagyunk egyre több cégnek partnere az adatvezérelt cégvezetés folyamatainak kialakításában. Ez az elismerés fontos mérföldkő, alap a további növekedéshez.”

 

A következő lépcsőfokot az Egyesült Államokban és a külföldi piacokon való terjeszkedés jelenti számunkra. Hosszú távú célunk, hogy egy évtized múlva olyan a Dyntell név azt a globális szoftverszállítót jelentse, akitől minden szükséges üzleti szoftver támogatást egy helyen be lehet szerezni.

Az elismerés kapcsán Tancsa Zoltán, a Deloitte Magyarország partnere hozzátette: „A leggyorsabban növekedő technológiai vállalatok közé szenvedéllyel, elhivatottsággal és innovatív szemlélettel lehet bekerülni. Ezek önmagukban is a siker kulcsai lehetnek, de sok más tényező is döntő fontosságú. A Deloitte Fast 50 programja 20 éve segíti ezeket a vállalkozásokat céljaik elérésben. A listára kerülés például automatikus nevezést is jelent a Deloitte Fast 500 EMEA programba, ahol a pályázó cég a közép-európai régión túl, világszerte is az ügyfelek látóterébe kerülhet.”

Köszönjük az elismerést a Deloitte Zrt.-nek!

Tetszett a hír? Ossza meg másokkal is!