Találkozás a lengyel informatikai piaccal

A széleskörű informatikai fejlesztések adta versenyelőny nem csak a hazai KKV szektorban bír döntő jelentőséggel, a szomszédos országok vállalkozásai is folyamatosan keresik a saját folyamataikra leginkább testreszabható, és a szervezet életébe leghatékonyabban adaptálható megoldásokat. Épp ezért került a Dyntell csoport nemzetközi törekvéseiben is fontos hangsúly a lengyel piac megismerésére, ahol az egyre növekvő számú, többnyire nehézipari gyártó cégek működéséhez elengedhetetlen az olyan átfogó rendszerek installálása, melyek valóban képesek egy struktúrában kezelni egy-egy vállalat minden tevékenységét.

A Dyntell rendszerei sok esetben bizonyították már, hogy a kulturális és nyelvi különbségek nem lehetnek gátjai egy addig egészen más szempontok szerint működő vállalat folyamatainak maradéktalan megismerésére és teljes lekövetésére. Ebben a felfogásban is tetten érhető a testreszabhatóság, vagy egy még praktikusabb angol kifejezéssel élve a „tailor-made” megoldások jelentősége: nem létezik két ugyanolyan terület, ügyfél vagy munkakultúra. Az ügyfélspecifikusság azt jelenti, hogy valóban bele kell ásni magunkat minden egyes esetben az adott szakterület legapróbb alkotóielemeibe, és új struktúrára építeni azok együttes működését.

A specifikációk alapja tehát a megismerés, a lengyel ipari szektor pedig ebből a szempontból egy jó és érdemes kihívás. 2016 novemberében Poznań-ban töltöttünk néhány napot egy IT konferencián, hogy találkozhassunk az ottani piac trendjeivel és szereplőivel, megismerhessük és megérthessük problémáikat és célkitűzéseiket.

A vállalati menedzsment rendszerek között hazánkban, és a környező országokban egy még mindig új és kiaknázatlannak mondható területet jelentenek a felhő alapú rendszerek. Dyntell.BI megoldásunkkal ezekre a naponta új és új kihívásokat feszegető kérdésekre kívánunk válasszal szolgálni.

Poznań-ban vezetőnk, Salga Péter válaszolt ezekre a bizonyos kérdésekre, bemutatva, hogy miként is támogathatja saját BI (Business Intelligence) eszközünk, a Dyntell.BI a gyártóiparok folyamatait.

További információ és képek a konferenciáról: en.synergia-it.pl


További információért keresse www.dyntellbi.com oldalunkat, legyen elérhető az Ön számára is megfelelő időben a megfelelő döntés.

Tetszett a hír? Ossza meg másokkal is!