INGYENES E-MAIL TANFOLYAM:

EURÓPAI UNIÓS PÁLYÁZATOK 2.0

minden, amit tudnia kell az új EU-s pályázati ciklus változásairól

Júniustól megnyílnak az új, 7 éves ciklus pályázatai, és óriási volumenű forrás ömlik a hazai vállalkozásokra. Újra igaz lesz a régi mondás, hogy aki kimarad, lemarad. A helyzetből adódó nyomás tehát világos, mire is vállalkozik az, aki pályázati forrás segítségével tervez fejleszteni? Mire érdemes figyelni, hol van az ördög a részletekben?

Mi változik?

Röviden? Minden. Nagyon fontos megérteni, mennyire más ez a ciklus, mint az eddigiek: a kiírás értelmében egyrészt a termelékenység növekedéséhez kötik a vissza nem térítendő támogatásokat, de emellett több típusú beruházást is össze kell vonni a sikeres pályázathoz. És mindez csak egy része az új szabályrendszernek, ami nem csak hogy gyökeresen más filozófiájú lesz, de a ciklus természetéből adódóan kevesebb teret enged a hibázásra, és főleg a trükközéskre is.

Kulcsszó: Termelékenység

A Dyntellnél évek óta dolgozunk azon, hogy megismertessük a magyar KKV-kat a termelékenység fogalmával, mert hisszük, hogy mindössze ez választja el a magyar cégeket attól, hogy közvetlenül és sikerrel jelenhessenek meg a piacon a közép-európai, akár német vállalkozások közvetlen konkurenciájaként. Bízom benne, hogy Ön már magáévá tette ezt az üzleti filozófiát, amennyiben még azonban adós Önmaga és vállalkozása felé ezzel, ajánlom figyelmébe a témában készült lényegre törő ingyenes online kurzusunkat.

A Dyntell álláspontja, hogy a termelékenység és ezáltal a versenyképesség kell legyenek a legfontosabb célok, amelyek intelligens üzleti rendszerek alkalmazásával, adatelemzéssel jelentősen növelhetők, akár az uniós átlag fölé is. Láthatóan a pályázati kiírásoknál is sarkalatos pont lesz, azonban ez csak egyetlen bekezdés a három részes tanfolyamban!

EURÓPAI UNIÓS PÁLYÁZATOK 2.0

Egy hét, 3 lecke, 10 perc/lecke – Érdekességek, problémák, megoldások…minden, amit tudnia kell, mielőtt egyáltalán elgondolkodik a pályázatokon.

Hogyan változik meg gyökeresen a célszámok kiszámítása, mi lesz az új mérőszám? Miként jelenik meg a vírushelyzet és az abból származó tapasztalatok a pályázatok kiírásában?

Tudni akarja, mikor és mire érdemes pályázni, hogy ezzel ténylegesen előrelépést érjen el a vállalkozásában? Nem akar újra pórul járni egy muszájból beadott, aztán kihasználatlanul maradt gépbeszerzéssel? Szükség van-e pályázatra a fejlődéshez?

Érdekli, hogyan mérlegelnek az ellenőrök? Készen áll, hogy megismerje azt a fogalmat, ami az alapját fogja képezni az új pályázati ciklusnak?

KIKNEK SZÓL EZ A KURZUS?

Lényegében nem számít, Ön profi pályázónak számít, vagy most készült először támogatást szerezni a projektjeihez, az új pályázati ciklus olyan szinten más, mint az eddigiek, hogy szinte mindenkinek újra kell tanulnia azt, ahogyan az EU-s pályázatokról gondolkodik.

TEMATIKA

1. LECKE

 • Miben lesz más ez a pályázati ciklus?
 • Miért annyira fontos a versenyképesség és a termelékenység?
 • Mi az új mérőszám, amivel a pályázatok sikerességét és teljesítettségét mérik majd?
 • Mi a siker kulcsa a folyamatos fejlődés és fejlesztések mellett?

2. LECKE

 • Mik azok a feltételek, amelyekhez kötik a vissza nem térítendő támogatás mértékét?
 • Mennyi pályázat várható, milyen sűrűségben?
 • Mely területek indulnak előnnyel a pályázatok beadásakor?
 • Miért értékelődnek fel az elsőre pontosan, hiány nélkül beadott pályázatok?
 • Hogyan növelhető a termelékenység, és miért fontos ez annyira, hogy akár még pályázat nélkül is erre kell törekedjen?

3. LECKE

 • Hogyan érdemes pályázni?
 • Mire figyelnek a pályázati ellenőrök?
 • Hogyan egyeztethetők össze a kiírások az Ön által is tapasztalt valósággal?

ÉS AZ EREDMÉNY

Egy hét alatt pontosan tudni fogja, mik az elvárások, kilátások és remények az új hétéves pályázati ciklus során, milyen filozófia mentén születnek majd ezek a kiírások, és mit kell tennie, hogy ne csak sikeresen adhassa be a saját pályázatát, de ezzel ténylegesen fejlessze cégét és növelje súlyát a piacon.

Valós életből vett példákkal mutatjuk be azt is, mik azok a módszerek, amik eddig működhettek a pályázatok összeállításánál, de egy csapásra megbízhatatlanná váltak az új ciklus szabályai szerint.

MIÉRT REGISZTRÁLJON MÉG MA?

Mert megmutatjuk az utat és az eszközrendszert, amikkel elindulhat a kompetens pályázatokhoz vezető úton. Ne maradjon le, mert aki az új ciklusban is a régi módon gondolkodik, kellemetlen meglepetésekre számíthat!